Over

Wie we zijn

De naam Kin’amie vertelt eigenlijk waar wij als ambitieus, jong en dynamisch team voor staan.
Kiné & amie: je vriend in je revalidatie. Met ons team streven wij ernaar om samen met jou de beste resultaten te behalen! Verder trachten wij de resultaten te optimaliseren door bijscholing en onderling overleg. 

Tussen onze therapeuten is er onderling overleg na gevolgde bijscholingen om elkaars kennis te verrijken en de ander op de hoogte te stellen van elkaars specialisaties en wat we kunnen betekenen voor onze patiënten. Naast dit, hebben we ook nog het overleg tussen ons als therapeuten en/of met de dokter om uw behandeling te optimaliseren. Dit alles samen nemen we mee in functie van uw revalidatie!

Overleg

Training & bijscholing

Optimale behandelingen

Kiné +

A: Analyse.

We starten vanuit een grondig vraaggesprek en onderzoek om uw klachten in kaart te brengen. Op basis van dit onderzoek wordt een behandelplan opgesteld om jou zo snel mogelijk van je klachten te behelpen.

In dit proces binnen uw genezing hertesten wij op regelmatige basis opnieuw om uw progressie in kaart te brengen en nauwgezet op te volgen. Verder hertesten we op regelmatige basis opnieuw om uw progressie in kaart te brengen en nauwgezet op te volgen.

Maar voor ons team stopt het hier niet. Wij zullen analyseren naar (mogelijke) oorzaken van uw acute- of overbelastingsletsel om de kans op herval zo klein mogelijk te maken. Voorbeelden van dergelijke oorzaken zijn: een slechte houding, een fout binnen je techniek in sport, de belasting die jouw belastbaarheid overschreed. Door middel van educatie en oefentherapie kan dit dan aangepakt worden.  

Beweeg over de letters om de betekenis te ontdekken

Het Kinamie team

LauraVanHolder

Laura Van Holder

Kinesitherapeut
Elodie Kinesitherapeut

Elodie Lavens

Kinesitherapeut

Maak nu een afspraak bij Kinamie en start aan jouw weg naar herstel en welzijn. Ons team van ervaren therapeuten staat klaar om je te helpen.

Scroll naar boven