Algemene en post-operatieve revalidatie

/
/
Algemene en post-operatieve revalidatie

FAQ

Post-operatieve revalidatie is een vorm van behandeling die gericht is op het herstel na een operatie. Het omvat specifieke therapeutische interventies, oefeningen en technieken om de fysieke functie te herstellen, pijn te verminderen en de algehele gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren na een chirurgische ingreep.

De duur van post-operatieve revalidatie varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type operatie, de complexiteit van de ingreep, de individuele herstelcapaciteit en andere medische overwegingen. In sommige gevallen kan de revalidatie enkele weken duren, terwijl in andere gevallen een langere periode van enkele maanden nodig kan zijn.

Post-operatieve revalidatie is bedoeld voor mensen die een operatie hebben ondergaan en die ondersteuning en begeleiding nodig hebben bij hun herstelproces. Het kan relevant zijn voor patiënten die een breed scala aan chirurgische ingrepen hebben ondergaan, zoals orthopedische operaties, gewrichtsvervangingen, abdominale chirurgie, cardiovasculaire ingrepen en meer. Post-operatieve revalidatie kan helpen bij het verminderen van complicaties, het versnellen van het herstel en het terugkeren naar een actieve en functionele levensstijl na de operatie.

Post-operatieve revalidatie

Algemene en post-operatieve revalidatie

In de praktijk kan je terecht voor behandeling van overbelastingsletsels, posttraumatische aandoeningen en postoperatieve revalidatie. Verschillende behandeltechnieken en -methodes worden gebruikt in functie van je herstel. Met onze manuele technieken en een geïndividualiseerd oefenprogramma pakken we jou klacht aan en streven we ernaar je terug te brengen sterker dan tevoren.

Naast het genezen van de klachten, wordt er altijd aandacht besteedt aan preventie. Het volledige lichaam wordt in rekening gebracht en aangesterkt.

Wij zijn graag je vriend in je revalidatie! 
Contacteer ons of maak online je afspraak.

Gerelateerd

Bekijk onze andere behandelingen​

Ontdek meer over de verschillende behandelingen waarmee we onze patiënten helpen.

Maak makkelijk en snel online een afspraak. Duw op onderstaande knop of contacteer ons voor meer info.

Laura kinamie

Kinamie: Jouw vriend in je revalidatie.

Ervaring & expertise

Bij Kin’amie geloven we in de kracht van samenwerking tijdens jouw revalidatie. 

Lees zeker ook de pagina ‘over ons’ & leer onze werkingsprincipes kennen!

Scroll naar boven